La mulți ani, tuturor medicilor de familie!

Pentru Spitalul și Policlinica Providența, Ziua Internațională a Medicului de Familie (sărbătorită în fiecare an pe 19 mai) este un prilej pentru a celebra colaborarea cu medicii de familie și pentru a împărtăși valorile care ne unesc.

Devenită o tradiție la spitalul nostru, în această zi ne arătăm recunoștința pentru profesionalismul și implicarea, pentru îngrijirile personalizate și continue pe care medicii de familie le oferă pacienților.

Contextul epidemiologic actual este mai special și înțelegem dificultatea de a lucra în prima linie, mai ales în condițiile în care pacienții se orientează în primul rând către medicul de familie.

Suntem pregătiți să dezvoltăm colaborarea noastră, adaptându-ne împreună la situația actuală. Oferim flexibilitate și deschidere prin toate canalele de comunicare, inclusiv telemedicină, pentru a fi alături de medicii de familie și pacientii noștri comuni.

 

Echipa Spitalului și Policlinicii Providența

*************************************************
„Ziua Medicului de Familie” este sărbătorită la nivel internațional pe 19 mai, dată care a fost stabilită în 2010 de către WONCA (World Organization of Family Doctors). Această zi este o ocazie de a arăta recunoștința către medicii de familie, cei care sunt în prima linie atunci când pacienții se confruntă cu o problemă de sănătate.