Spitalul Providența oferă gratuit consultanță medicală prin telefon și online

Spitalul Providența se alătură inițiativelor responsabile de limitare a răspândirii noului coronavirus. Astfel, respectând indicațiile și recomandările legale făcute de autorități, dar și pentru protejarea cadrelor medicale și inclusiv a dvs., a pacienților, ne-am restrâns activitatea și gama de servicii medicale oferite.

În aceste momente este esențial să respectăm indicațiile autorităților și să ne protejăm pe noi, pe cei dragi, dar și pe cadrele medicale. Pentru că ne pasă de pacienții fără acces la serviciile medicale din specialitățile din ambulatoriu, echipa medicală se va mobiliza pentru a veni în sprijinul pacienților săi.

Adaptându-ne serviciile, oferim consultanță medicală și sprijin în următoarele condiții:

  • Medicii specialiști vor răspunde la întrebările dvs. adresate telefonic, după un program stabilit, dar care poate fi extins în funcție de solicitări, urmând a fi actualizat pe site. Apelând numerele de telefon din tabelul de la acest link https://providentamedical.ro/programul-de-consiliere-telefonica-echipa-medicala-spitalul-providenta-iasi, dvs. intrați în contact cu medicii, psihologul și preotul capelan care, în măsura posibilităților vă vor oferi îndrumări medicale și consiliere de specialitate, gratuit. Numărul de minute alocat consultației telefonice este limitat (10 -15 minute) și de e aceea, vă rugăm să fiți cât mai preciși în informații pentru a acorda șansa cât mai multor pacienți de a fi consultați.

 

 

  • Pentru pacienții care au nevoie de exerciții de kinetoterapie, vom oferi asistență și îndrumare online. Aceste servicii vor fi recomandate doar de către medicii noștri specialiști din cadrul secției de Recuperare Medicală – Reumatologie. Astfel, dacă în urma unei consultații online, medicul decide că aveți nevoie de exerciții de kinetoterapie, acesta va transmite indicațiile personalului specializat care vă va contacta pentru exerciții specifice, personalizate patologiei dvs. Nu oferim asistență pentru exerciții de kinetoterapie la cerere.

De joi, 26 martie 2020, Spitalul Providența a adoptat următoarele măsuri:

  • Am amânat internările programate până la o dată pe care o vom anunța ulterior, în funcție de recomandările primite de la Ministerul Sănătății;
  • Am limitat consultațiile și serviciile medicale oferite, în conformitate cu decizia Ministerului Sănătății și Departamentului de Situații de Urgență. Data de la care vom relua aceste servicii va fi comunicată ulterior.

Spitalul Providența este un spital privat multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă și îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan) și suport psihologic (prin psihoterapeutul spitalului).

Împreună vom depăși această perioadă.

Protejându-l pe cel de lângă noi, ne respectăm pe noi înșine.