Specialitatea gastroenterologie -echipă tânără și medici cu pregătire internațională

Din luna noiembrie, doi medici specialiști de gastroenterologie au revenit în echipa spitalului „Providența”.

Proaspăt întoarsă din concediul de maternitate, dr. Roxana Bocan, medic specialist gastroenterologie, a revenit la spitalul „Providența” cu mult entuziasm și dorință de muncă: „Mă bucur că am revenit. Ne dorim să facem treabă bună și am mare încredere în echipa pe care o avem aici: condițiile sunt foarte bune, avem aparatură modernă și suntem o echipă ambițioasă, dornică să lucrăm pentru vindecarea pacientului”.

Pentru a se dezvolta pe plan profesional, dr. Simona Pârciu, medic specialist gastroenterologie, a decis să facă un stagiu practic în Franța. Timp de 6 luni a beneficiat de instruire în cadrul unuia dintre cele mai mari spitale din țară - Centre Hospitalier Béziers: „Am dorit să învăț lucruri noi, să mă perfecționez și să văd cum e într-un alt sistem de sănătate. Acum vin cu hotărârea de a pune în practică ce am învățat și doresc să dezvoltăm această secție pentru a veni mereu în sprijinul pacienților”. Întrebată care au fost principalele motive care au făcut-o să revină în țară, Simona Pârciu a răspuns zâmbind cu nostalgie: „Am rămas cu sufletul de unde am plecat. Cred că e foarte important să facem tot ce putem pentru a ne îmbunătăți activitatea, pentru a ne perfecționa dar e important să ne întoarcem la noi în țară și să facem schimbările care stau în puterea noastră”.

Pacienţii cu afecţiuni gastroenterologice se pot adresa pentru informaţii şi programări la numerele de telefon 0232-241.271 şi 0730.230.030 sau pe email la adresa programari.spital@providentamedical.ro. Vă așteptăm la sediul nostru din Şoseaua Nicolina nr. 115, CUG.