Sănătatea feminină în prim plan, la Spitalul „Providența”

Vizita la medicul ginecolog nu este întotdeauna una dintre cele mai așteptate, pentru o femeie. Dar atunci când simți că vorbești cu o prietenă, și nu cu un doctor, iar starea ta de sănătate este cea mai importantă, întâlnirea ajunge chiar să fie una recomandată prietenelor. Este și cazul Sandei, o tânără în vârstă de 25 de ani care a ales Pachetul Sănătate Feminină de la „Spitalul Providența”. Sanda a ales să ne împărtășească experiența ei în interviul de mai jos.

- Cum ați ajuns la Spitalul „Providența”?

- Eu merg de mai mult timp la Policlinica „Providența”, am fost foarte încântată de experiența de acolo, de serviciile medicale, de atenția și grija echipei. Așa am aflat și de pachetele Spitalului „Providența” și am decis să îmi fac o programare, mai ales că serviciile incluse în pachet erau la un preţ avantajos.

- De ce ați ales Pachetul Sănătate Feminină, în scop diagnostic sau pentru prevenție?

- L-am ales în scop de prevenție, întrucât fac acest lucru anual. Nu aveam un motiv de îngrijorare, doar am vrut să mă asigur că nu sunt probleme. De fapt, mama a fost cea care mi-a transmis de mică ideea că este necesar să am grijă de sănătatea mea, că la medic nu mergem doar când știm că suntem deja bolnavi, iar eu îi urmez sfatul.

- Cum vi s-au părut servicile incluse în pachet?

- Am fost foarte mulțumită, pachetul este unul complet, a conținut tot ce îmi era necesar, consultație, analize, ecografie. De altfel, și interacțiunea cu doamna doctor a fost una foarte bună. Vizita la ginecolog  presupune o anumită sensibilitate, poate fi chiar dificilă dacă nu poți empatiza cu medicul. Aici însă, doamna doctor a fost foarte drăguță cu mine, inclusiv atunci când au venit rezultatele și-a arătat grija pentru starea mea de sănătate, am discutat și m-am simțit în siguranță.

- Rezultatele au fost favorabile?

- Da, din fericire, nu există nicio problemă de sănătate. Mereu mă bucur atunci când aflu că sunt bine și voi continua să fac aceste controale anuale. Cred că sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, ca să putem trata din timp o afecțiune, să nu ajungem în situații mai grave.

- Ați recomanda acest pachet prietenelor dumneavoastră?

-  Da, deja am făcut acest lucru. Le-am spus că am fost și sunată atunci când rezultatele au fost gata, personalul de la Recepție a fost foarte amabil. Și, din nou, am recomandat pachetul mai ales pentru interacțiunea cu doamna doctor.

 

Pachetul Sănătate Feminină din cadrul Spitalului „Providenţa” cuprinde patru servicii medicale şi anume, o consultaţie iniţială, ecografia endovaginală, analiza secreţiei vaginale şi testul Babeş Papanicolau. Toate serviciile medicale sunt la preţul de 250 lei, cu 15% mai puţin faţă de preţul de listă.

Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro sau la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași.