Pachete Cardio pentru o inimă sănătoasă, la Spitalul „Providența”

Inima, centrul ființei noastre, este organul de care se leagă starea noastră de bine, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Atunci când ne simțim rău, durerea pe care o simțim fizic, ne și sperie, iar teama pe care o resimţim amplifică durerea. Spitalul „Providența” vine în întâmpinarea dumneavoastră cu trei pachete promoționale Cardio, pentru a vă ajuta să preveniți, să gestionaţi și să tratați, după caz, bolile cardiace. Două dintre pacientele Spitalului „Providența” ne-au povestit cum au făcut primii pași spre o inimă sănătoasă și liniștită.

De câteva zile, doamna Rodica simțea că inima îi bate din ce în ce mai tare, fapt ce începuse să o îngrijoreze. Își respectase regimul alimentar și nu trăise nici o supărare în ultima perioadă, așa că nu putea să își explice de ce s-a tulburat atât de rău inima ei. A venit de la Botoșani la Spitalul „Providența” și a ales pachetul Cardio Investigații Ambulator. A beneficiat, pe lângă consultație, de o electrocardiogramă și o ecografie cardiacă. „Tensiunea mare a fost primul semn care m-a pus pe gânduri. Ameţeam, simțeam o căldura în tot corpul, aveam palpitaţii şi durerile puternice de cap mă împiedicau să îmi fac treaba”, și-a amintit pacienta. În urma investigațiilor, medicul i-a confirmat că suferă de o afecțiune cardiacă și i-a prescris un tratament, urmând ca după trei luni să revină la control.

Pachetelul Cardio a ajutat-o să se îndrepte spre o altă specialitate

Dacă în cazul doamnei Rodica simptomele au indicat sursa reală a durerilor, în situația Cosminei, pachetul Cardio a ajutat la limpezirea diagnosticului. Mâna stângă nu îi amorțea din cauza unei boli cardiace, așa cum îi sugeraseră – îngrijorați – prietenii, la o primă impresie. „Doamna doctor mi-a explicat că durerea provine de la articulații, nu de la inimă. Acum voi merge la Reumatologie pentru mai multe investigații”, a precizat Cosmina, în vârstă de 28 de ani.

„Când cineva îți vorbește frumos, simți că-ți mai alină durerea”

Atât Cosmina, cât și doamna Rodica au ales Spitalul „Providența” pentru că în urmă cu câteva luni au mai fost aici, fie pentru fizioterapie, fie pentru a însoți o persoană apropiată, fiind foarte mulțumite de interacțiunea cu personalul medical și de condiții. „M-am simțit respectată aici, cel mai mult mi-a plăcut că mi s-a vorbit frumos. Când cineva îți vorbește frumos, simţi că-ți mai alină durerea”, a spus zâmbind doamna Rodica.

Sănătatea inimii merită atenţie şi responsabilitate, de aceea vă recomandăm ca atunci când prezentaţi simptome pentru o posibilă boală cardiacă să vă programați la un consult de specialitate. La Spitalul „Providența” puteţi opta pentru unul dintre cele trei pachete Cardio Investigații, Cardio Complet sau Cardio Internare, pachete ce conțin investigații de specialitate și analize de laborator, după caz, la prețuri promoționale.

Mai multe detalii găsiţi aici http://www.providentamedical.ro/pachete-cardiologie/pachete-cardiologie.  Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro sau la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași.