Campania „Copii sănătoși”, la policlinica Providența

În perioada 06 DECEMBRIE 2019 – 31 IANUARIE 2020, Policlinica Providența colaborează cu Moș Nicolae și derulează campania „Copii sănătoși”, campanie de depistare a problemelor de respirație la copii, cauzate de polipi (vegetații adenoide), prin examinarea nazo-faringiană realizată cu ajutorul fibroscopului ORL, printr-o procedură rapidă şi modernă de diagnostic prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului.

Cel mai prețios cadou este grija pentru sănătatea copilului Dumeavoastră, iar în acest sens am pregătit următoarele pachete:

  • Consultație cu bilet de trimitere și fibroscopie - de la 145 lei DOAR 90 lei
  • Consultație cu plată și fibroscopie -de la 300 de lei DOAR 190 lei

Campania se desfășoară cu sprijinul Doamnei Doctor Popa Luminița, medic primar ORL și al Doamnei Doctor Botez Aliona, medic specialist ORL la Policlinica Providența.

Programările se fac la sediul Policlinicii Providența din Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 10, Bl. B1, Parter (lângă Mitropolia Moldovei şi Bucovinei), la numerele de telefon 0232/215.940 şi 0729.292.897 sau pe e-mail la adresa programari.policlinica@providentamedical.ro.

Vă așteptăm cu drag!