„Cadou pentru sănătate”, o nouă campanie a Spitalului „Providența”

În luna decembrie Spitalul „Providența” sărbătorește grija pentru sănătate, punând în evidență comuniunea prin intermediul unei campanii speciale. Denumită „Cadou pentru sănătate”, campania le oferă persoanelor interesate șansa să achiziționeze vouchere cadou și să le dăruiască celor dragi. Doritorii pot alege între cele două vouchere cu sume fixe de 200, respectiv 300 de lei.

Astfel, pacienții care intră în posesia voucherului pot opta pentru ce servicii medicale să beneficieze.

Odată achitat, acest cadou îi va oferi destinatarului acces gratuit, în limita valorii trecute pe voucher, la serviciile medicale disponibile la Spitalul „Providenţa”. Ca facilitate specială, se oferă îndrumarea unui consilier medical care îl va ghida în alegerea serviciului sau pachetului medical adecvat. Fie că va opta pentru un set de analize medicale, consultaţii, investigaţii de radiologie – imagistică medicală sau un pachet deja conceput, beneficiarul va avea posibilitatea să acceseze serviciile cu o programare în prealabil.

Inspirată din grija pacienților pentru sănătatea celor de acasă, campania pune accent pe faptul că sănătatea este cel mai de preț cadou, iar prevenția unor anumite afecțiuni sau depistarea lor la timp nu doar că le asigură celorlalți o bunăstare, ci contribuie și la un timp mai lung petrecut unii alături de alții. „Se întâmplă, de multe ori, să nu valorificăm darul sănătății. Noi credem că faptele bune de acest fel ne ajută să creăm relații solide și să le menținem. Putem chiar să extindem granițele familiei și să oferim voucherul unei persoane care nu ar avea suficiente venituri încât să își verifice starea de sănătate sau să îi însoțim pe ceilalți atunci când efectuează analizele și investigațiile, pentru a le fi alături în momentele mai dificile”, au mărturisit iniţiatorii campaniei.

Voucherele achiziționate în cadrul campaniei „Cadou pentru sănătate” vor fi valabile până la data de 28 februarie 2018, termenul limită la care posesorii de vouchere trebuie să acceseze serviciile medicale. Persoanele care doresc să achiziționeze un voucher o pot face la sediul Spitalului din Șoseaua Nicolina nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași, iar pentru mai multe detalii pot suna la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030 / 0786 261 263.