100 de copii bucuroși cu 100 de bunici sănătoși!

În An Centenar, la 100 de ani de la Marea Unire, lansăm campania ,,100 de copii bucuroși cu 100 de bunici sănătoși!”.

Așadar, în următoarea perioadă, vom aduce din mediul rural și vom trata, gratuit, 100 de copii, cu probleme de sănătate. Cu sprijinul preoților din parohii, vom identifica 100 de copii, ai căror părinți nu au posibilități financiare pentru a le asigura o consultație sau un alt serviciu medical de care au nevoie pentru una din specialitățile: pediatrie, ORL, oftalmologie, dermatologie sau alergologie, la recomandarea medicului de familie.

Tot din mediul rural, vom identifica 100 de bătrâni, fără posibilități materiale, cu probleme de sănătate, cărora să le ușurăm suferința, prin consultații gratuite și recomandări adecvate pentru afecțiunile lor, la una din specialitățile existente la Policlinica Providența.

Sperăm, ca în acest fel, să cinstim și noi Marea Unire de la 1918, împreună cu beneficiarii noștri, mult mai sănătoși și bucuroși, alături de cei dragi.

În An Centenar, să fim de 100 de ori mai buni și mai aproape de cei aflați în suferință!

Campanie realizată de Fundația Medicală Providența, cu sprijinul Policlinicii Providența, în perioada 01 noiembrie 2018 – 01 martie 2019.